top of page

A séf és a mamák menü

A séf és a mamák egy kulináris és kulturális utazás, ahol konyhafőnökünk országos turnéra ment, hogy a csapat nagymamáitól recepteket gyűjtsön be a novemberi séf ajánlathoz. A menüt november 3-tól fotókiállítás kíséri, Máli Fanni, fotográfus és az étterem sommelier-je jóvoltából.

Leves Pilisről

Fanni mama kapros bablevese

Kapros, tejes vajbab leves, füstölt csülökkel és Fanni nagyi
haluskájával - bizony, haluska, nem csak elírtuk a galuskát.

3 500 Ft

Tej
Glutén

Főétel Borsodból

Alex nagyijának oldalasa Miskolcról

Fokhagymás sertés oldalas az oldalas kisült zsírjával ízesített krumplival, Calamansi ecetes fejes salátával. (A Calamansi zselét séfünk tette hozzá, Borsodban a kétezres években nem volt jellemző!)

6 800 Ft

Bence mamájának bogácsi torosa Ózdról

Mangalica combból, és füstölt csülökből készített pörkölt, nyakonvágva egy kis gerslivel, helyi savanyúkáposztával, és árpagyöngy habbal!

6 800 Ft

Tej
Glutén

Sütike Pestről

Brigi mami "zebra" sütije

Brigi nagyijának a receptje, amit senki nem talál, de megpróbáljuk! Klasszikus Zebrasüti, ropogós morzsa, van egy kis musszunk, amit körbeöntünk egy kis kávés Unicummal, aztán adunk hozzá még egy kis karamellizált sűrített tejfagyit!

3 500 Ft

Glutén
Tojás
Tej
bottom of page