A séf és a mamák menü
A séf és a mamák egy kulináris és kulturális utazás, ahol konyhafőnökünk országos turnéra ment, hogy a csapat nagymamáitól recepteket gyűjtsön be a novemberi séf ajánlathoz. A menüt november 3-tól fotókiállítás kíséri, Máli Fanni, fotográfus és az étterem sommelier-je jóvoltából.
Leves Pilisről
Fanni mama kapros bablevese
Kapros, tejes vajbab leves, füstölt csülökkel és Fanni nagyi
haluskájával - bizony, haluska, nem csak elírtuk a galuskát.
3 500 Ft
Főétel Borsodból
Alex nagyijának oldalasa Miskolcról
Fokhagymás sertés oldalas az oldalas kisült zsírjával ízesített krumplival, Calamansi ecetes fejes salátával. (A Calamansi zselét séfünk tette hozzá, Borsodban a kétezres években nem volt jellemző!)
6 800 Ft
Bence mamájának bogácsi torosa Ózdról
Mangalica combból, és füstölt csülökből készített pörkölt, nyakonvágva egy kis gerslivel, helyi savanyúkáposztával, és árpagyöngy habbal!
6 800 Ft
Sütike Pestről
Brigi mami "zebra" sütije
Brigi nagyijának a receptje, amit senki nem talál, de megpróbáljuk! Klasszikus Zebrasüti, ropogós morzsa, van egy kis musszunk, amit körbeöntünk egy kis kávés Unicummal, aztán adunk hozzá még egy kis karamellizált sűrített tejfagyit!
3 500 Ft