À la carte
Konyhafőnök: Kulcsár Alex
A konyha ördögei: Boros “Keresztapa” Árpád,
Diósi Péter, Kádár Attila
Előétel
Máykrémes kenyér
Egy darab burgonyafánk, házi csirkemájkrém, érlelt sajt, kenyérchips, borzselé.
2550 Ft
Hortobágyi Palacsinta
Ropogós brick tésztában tépett csirke, paprikás mártás, tejfölhab.
2900 Ft
Leves
(Nem) Nagyi húslevese
Lassan főzött marha erőleves, üvegtészta, főtt-tépett marhanyak, ress zöldségek. Glutént és halat minimális mértékben tartalmaz.
3300 Ft
Nyírségi gombócleves
Borjúraguleves tejföllel habarva, ress zöldségek, burgonyagombóc, gomba, savanyított borsó.
3900 Ft
Főétel
Csirkepaprikás
Sous-vide csirkecombfilé, klasszikus paprikás mártás, sült tojásos nokedli, ubisali.
6800 Ft
Vegán gombapaprikás
Gombapaprikás, rántott, pirított és savanyított gomba, vegán galuska.
5400 Ft
Borsófőzelék haydinafasírttal
Borsófőzelék, ropogós hajdinafasírt, savanyított zöldborsó, törökmogyoró.
5200 Ft
Cigánypecsenye
Sous-vide tarja, füstöltszalonna fátyol, juhtúrós sztrapacska, konfit paradicsom.
6900 Ft
Hagymás rostélyos
Dembrovszky-farmról érkező szabadtartású marha hátszín közepesen sütve, sült burgonyával, lyoni hagymával, füstölt szalonnás zöldségekkel és jus-vel.
11 500 Ft
Vadas
Párolt szarvascomb, vadas mártás, krumplinudli, savanyított répa, gomba, tejfölhab.
8300 Ft
Pisztráng kárpáti módra
Roston sült pisztráng, erdei gombás-kapros rizottóval, fokhagymás pirított rákkal, citromnádas mártással.
8900 Ft
Cordon Bleu
Sertésszűz, brie, érlelt sonka, burgonyapüré, sonka és sajt chips, savanyított zöldségek.
6900 Ft
Sütike
Lúdláb
Brownie, csokiropogós, csoki mousse, meggyragu, meggygranita, tonkabab.
3600 Ft
Tiramisu
Klasszikus tiramisu, kávé gumicukorral
3250 Ft
